Profile

A fotózás szeretete már általános iskolás koromban kialakult, már akkor is lelkesen kattintgattam kis filmes gépemmel,minden különösebb tudás nélkül. 

Aztán a digitális korszak engem is elért, és a filmet pixelekre cseréltem. Igaz, kezdetben nem túl sokra, de hű társam volt a kis Fuji kompakt gépem.

2013 óta foglalkozok komolyabban fotózással, ebben az évben váltottam tükörreflexes gépre.

Többször is volt fényképem "Nap képe" a Live To Ride online BMX-es magazinban, 2016-ban a Savaria Karneváli fotópályázaton az egyik fotóm bekerült a kiállított képek közé. Ebben az évben országos naptárfotó pályázaton is beválasztották egy képem, így az 2017-ben több otthon falát is fogja díszíteni. Ezen a pályázaton több éven is sikeresen szerepeltem.

2016. augusztusban volt első kiállításom Nován, 2016. októberben pedig a Könyvtári Hét keretein belül Tornyiszentmiklóson kerültek kiállításra képeim. A 2017-es évet is egy kiállítással kezdtem, a Savaria Karneváli fotópályázaton immár 2 képem is kiállították. Márciusban Zalalövőn voltak megtekinthetők képeim nőnapi rendezvénysorozat keretein belül, a Göcseji Aratónapok alatt többször volt kiállításom Nován.

2019-ben fotográfus vizsgát tettem.

A Göcseji Dombérozó fotópályázatán összesítésben 2. helyezést értem el „Novai csillagok” című képemmel, valamint ez a kép országos naptárfotó pályázaton is jól szerepelt, bekerült a Magyarországot bemutató asztali naptárba.

A XXXII. Göcseji Aratónapok alkalmából készült „Kereszt-út” kiállítás az első tematikus kiállításom, mellyel egy túraútvonalat hoztunk létre a Nova környéki keresztek körbejárásával.

Zalai Hírlap cikk

Zalai Hírlap cikk a Savaria Kiállításról

 

Elérhetőség

Tel: +36/30 435-4369

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.